Menü

Kore DiziJapon DiziKendi KalemimdenKitap Yorumu Melankolik Masallar Mim Kore FilmJapon FilmKendi SesimdenAnime Günlük Mevzular Johnny Deep

Translate

17 Ağustos 2015 Pazartesi

SECRET



Uzun zamandır Kore filmi izlemiyordum şu sıralar ortalıkta Dok-Go, Dok-Go, Dok Go Jin... diye gezerken bir bakayım ne yapmış ne etmiş bu adam dedim ve wawww ne kadar çok dizi-filmde oynamış kendisi ve ben bu zamana kadar onu fark etmemişim. 

Gerçi 2008'den öncesi pek ilgimi çekmedi :p adam bildiğin 38'inden sonra taşlamış bir ikizler erkeği :) yemede yanında yat haha (kimden etkilensem ikizler çıkıyor var bunda bir keramet) 

Gördüğüm birçok yorumda kendisinde ajussi diye bahsedilse de keinlikle kabul etmiyorum col de col de ande :D 

Neyse çok sulanmayalım 2009 yapımı filmimizde Cha Seung Won filmde The Greatest Love'dan tamamen farklı bir oyunculuk sergiliyor. (İlk orada gördüğümde hareketlerinden ve tipinden pek hoşlanmamıştım ama adam bildiğin ayaklı karizmaymış. O adamla bu adam hayret doğrusu...)



Kim Sung Ryeol, evli ve bir kız çocuğu babası olan şiddet suçları dedektifidir. Başka bir kadınla ilişkisi vardır ve bu kadın aralarında olanları karısına anlatması için ısrar eder. Bir gün kızını okuldan aldığı sırada telefonda bu konu üzerine kadınla tartışırken, biraz da içkili olması nedeniyle, kaza yapar ve kızını kaybeder. Hatanın kendinde olduğunu karısına söyleyemez ve vicdan azabı çeker.


Karısı Ji Yeon, ona karşı mesafeli davranmaya, olanları bilmese de onu suçlamaya başlar. Bir gün güzel bir şekilde giyinip evden çıkar, geri döndüğünde ise üstü başı dağılmış ve tedirgin bir haldedir.  Sung Ryeol, sebebini sorsa da cevap alamaz ama ertesi gün gittiği bir cinayet mahallinde eşinin eşyalarını bulur. 


Sung Ryeol, eşinin bu cinayetle bir bağlantısı olduğunu düşünüp bir yandan delilleri saklamaya bir yandan da eşini yurt dışına çıkarmaya çalışır. Bu sırada kimliği belirsiz bir kişi, karısını olay yerinde olduğunu gösteren videoyu Sung Ryeol'e göstererek şantaj yapmaya başlar. Karısı da olayla ilgili bir şey söylemeyince, işler iyice karışır.

--SPOİL--


Ölen kişi, Çakal (Ryu Seung Ryong, bu adamın Personal Taste'de bir gayı canlandırdığına kim inanır ^_^) lakaplı bir mafyanın kardeşidir ve Çakal, cinayeti işleyeni bizzat bulmak ister.

Önceleri kardeşi ardından üzülen bir abi gibi görünse de, işin aslı sonradan ortaya çıkar. Cho Dong Cheol, Çakal'dan bir çanta dolusu uyuşturucu çalmıştır ve Çakal'ın tek amacı bu çantayı bulmaktır.

Ve sonunda filmin başındaki cinayetin de bu çanta için olduğu anlaşılır yani karısı suçsuzdur... En azından bu olayda...

Peki karısının cinayet mahallinde bulunma sebebi nedir?

Ji Yeon, Sung Ryeol'ün yaptığı haltları öğrenmiştir ve onu öldürmesi için bir kiralık katil tutsa da sonradan vazgeçer. Oraya da bunu söylemek için gitmiştir. 

Fakat Ji Yeon, tamamen suçsuz değildir bunu Sung Ryeol tam 1 yıl sonunda şantaj yapan adamın kendisinden öğrenecektir. 

Ji Yeon, üstü başı dağılmış geldiği gün aslında Sung Ryeol'ün görüştüğü kadını öldürmüştür. (Sung Ryeol da bir hoş insan bir arayıp sormaz mı kadına ne oldu bir anda ortadan kayboldu diye :p )

Filmimiz böyleydi, konusu fena değildi, oyunculuklar süperdir. Sırf Cha Seung Won için bile izlenir diyorum ben :D

Puanım:


İyi seyirlerrr





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Tasarım : Merve Canbaz